header1.jpg

Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm

MANDAG

PENSUM/TRADISJONELL TRENING FOR BARN - UNGDOM

Pensum/tradisjonell trening; etikk, kondisjon, koordinasjon, styrke, spenst, hurtighet, stretching, basic, mønster, avtalt-kamp og pusteøvelser.

PENSUM/TRADISJONELL TRENING FOR UNGDOM 15 år/JUNIOR/SENIOR

TIRSDAG

PENSUM/TRADISJONELL TRENING FOR BARNEPARTI 7 -10/11 år

POMSAE TRENING FOR UNGDOM - JUNIOR - SENIOR

Poomsae trening for TEAM Poomsae Ungdom -junior -senior.

ONSDAG

KONKURRANSE / TEAM TRENING FOR UNGDOM - JUNIOR -SENIOR

Konkurranse/TEAM-trening: KYORUGI / KAMP (med utstyr) og POOMSAE

PENSUM/TRADISJONELL TRENING FOR UNGDOM 15 år/JUNIOR/SENIOR

Pensum/tradisjonell/Konkurransetrening: Meditasjon, styrke, spenst, stretching, basic-kamp, kamp-tekn., kamp-taktikk, konkurranse kamp form med utstyr og konkurranse mønster trening.

enst, hurtighet, stretching, basic, mønster, avtalt-kamp og pusteøvelser.

TORSDAG

TRENING FOR BARNEPARTI 7 -10/11 år

Pensum/tradisjonell trening; etikk, kondisjon, koordinasjon, styrke, spenst, hurtighet, stretching, basic, mønster, avtalt-kamp, fri-kamp, selvforsvar og meditasjon.

TRENING FOR DE VOKSNE

TRENING FOR DE VOKSNE: Treningen fokuserer mer på det indre ved Taekwondo og selvforsvar enn det fysisk krevende. Dette er en allsidig trening som tilpasset deg og din kropp, på dine premisser. Det er ingen krav om forhåndkunnskaper for å delta, Vel møtt!

Pensumtrening, tradisjonell trening; Kondisjon, koordinasjon, styrke, spenst, hurtighet, stretching, grunnlags teknikk, mønster, avtalt-kamp, selvforsvar kamp, fri kamp, pusteøvelser og Qigong.

FREDAG

18:00 - 21.45

EGEN TRENING for ungdom - junior - senior

Medlemmene kan benytte deler av treningssal til egen trening.

TEAM trening