header2.jpg
 

VIDERE STENGING !

Dato 20.11.2020

Hei alle sammen!

Smittesituasjonen i Lillestrøm er nå blitt ytterligere forverret, i forhold til den situasjonen vi hadde for 2 uker siden. Situasjonen er alvorlig og kommunen har kommet med nye tiltak som berører idrett for barn og ungdom. Styret har derfor i dag besluttet å holde klubben stengt i ytterligere 2 uker, i tråd med lengden på de nye tiltakene, i denne omgang ut uke 49. 

Fortsett å trene hjemme med både tøying, poomsae og teknikker inntil vi ses igjen!

Mvh. Styret i Romerike Taekwondo klubb

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------           

COVID-19 TILTAK 

OPPSTART AV TRENINGER I ROMERIKE TAEKWONDO KLUBB

GJELDENDE SMITTEVERN BESTEMMELSER No description available.

Vi starter nå opp med trening i Romerike Taekwondo klubb. Nå under Covid – 19 vil det være noen spesielle smitteverntiltak vi må ta hensyn til.

 1. Det aller viktigste er at syke medlemmer skal holde seg hjemme. Her får foreldre til barn og ungdom et ansvar for å ikke sende barna på trening hvis de er syke eller har symptomer på sykdom.

 2. Symptomer (kjennetegn) man skal være oppmerksom på er: Feber, halsvondt, forkjølelse, hoste, hodepine, kroppsverk, leddverk, nedsatt smaks- og luktesans, magesmerter og muskelsmerter. 

 3. Alle må møte til treningen ferdig skiftet, med ren drakt og innesko for trening. Utøverne bør bruke nyvasket treningstøy. Munnbind er tillat under trening.

 4. Stå utenfor og vent til vaktmester åpner døren for oss. Vi går inn med 1 meter avstand. 

 5. Alle medlemmer skal vaske hender, håndledd i Antibac / håndsprit og feber skanne når de går inn i treningsalen. Det vil være begrenset bruk av treningsutstyr i hele perioden.

 6. Alle som deltar i Taekwondo trening, skal sørge for god hånd- og hostehygiene. Dette skal skje før, under og etter Taekwondo trening. Det bør hostes i albuekroken eller i et papir som kastes. Vask hendene etter dette. 

 7. Det vil ikke være matter på gulvet i denne perioden, og bruk av innesko gjør at vi får færre kontaktflater. Ta med egen vannflaske, merket med ditt navn. 

 8. Ikke håndhilsning, klemming, «feiring» og annen unødvendig fysisk kontakt, bør unngås i den grad det er mulig.

 9. Garderobene vil være stengt, men det vil være tilgang til toaletter i gangen. Ved ankomst og eventuell venting på trening må 1 meter avstandsregler overholdes. 

 10. Ankomst vil være gjennom hoveddøren (som dere kjenner). Når vi er ferdige å trene og skal reise hjem, vil medlemmene forlate lokalene gjennom glassdøren som går direkte ut. Dette for å unngå trengsel mellom de som kommer og de drar fra trening. 

 11. Foreldre må til enhver tid være tilgjengelig på telefon og kunne hente deres barn. Dersom deres barn oppleves som syke med symptomer på sykdom. Deres barn vil bli henvist fra treningen, da er det viktig at foreldrene er der og henter barnet. 

 12. Foresatte har ikke tilgang til treningsalen, og vi anmoder dere om å vente ute. 

Vi kommer fremover til å benytte Spond for å innkalle til treninger. Dette må alle foreldre / medlemmer laste ned på telefon / nettbrett. Medlemmer vil bli tildelt treningstid ved en innkalling i Spond. Denne må besvares senest dagen før treningen starter. Medlemmer som møter opp på trening uten å ha gitt beskjed senest dagen før, vil bli avvist. Gjelder ikke uke 41.

 Med vennlig hilsen

Styret i Romerike Taekwondo Klubb

____________________________________________________________________________________________________________

 

NYE TRENINGSTIDER

Dato: 05.10.2020

MANDAG

Kl. 18.10 - 19.30 For ungdom, junior og senior

TIRSDAG

Kl. 18.00 - 19.00 For barn fra 7 - 10 år

Kl. 19.10 - 20.30 For ungdom, junior og senior

TORSDAG

Kl. 18.00 - 19.00 For barn fra 7 - 10 år

Kl. 19.10 - 20.30 For ungdom, junior og senior

__________________________________________________________________________________________________________

Dan-gradering

Dan-gradering-2012

Romerike Taekwondo gratulerer Vidar og Harald med sort belte 1. dan, og Vegar med sort belte 2. dan!

De gjorde en strålende innsats på gradering hos Tøyen TKD i helgen og besto med glans.

Gratulerer Romerike Taekwondo Klubb med 25års jubileum!

kake3 

Taekwondo oppvisning

25 års jubileum og julebord - Taekwondo oppvisning

Flere artikler …