header1.jpg
 

Årets sommerleir i Töcksfors

Årets sommerleir i Töcksfors:  En opplevelse for både deltakere og foresatte 

Årets sommerleir i Töcksfors i begynnelsen av juni ble en opplevelse for utøvere, instruktører og foreldre. Sosiale bånd ble knyttet og konkurranser i mønster og kamp ble utkjempet mellom barn, ungdom og voksne. – Alle gjorde en kjempeinnsats, sier Master Dong Van Nguyen. – Høydepunktet var utnevnelsen av årets beste idrettsutøver i Romerike Taekwondo til Robert Ler.

Superlativene hagler nårMaster Dong Van Nguyen beskriver årets sommerleir. – Det var kjempebra at over halvparten av klubbens utøvere deltok. Her var det en rekke sportslige og sosiale aktiviteter for enhver smak. Til sammen var det 42 aktive utøvere. Med foreldre og foresatte var det over 80 deltakere.

Hyggelig sosialt samvær
Fredag kveld startet arrangementet med trening og en hyggelig kveldsmatsamling. – Lørdag morgen klokka 0700 startet med chi gong meditasjon/trening. Deretter samlet alle seg til frokost før vi tok fatt på fire treningsøkter inkludert lunsj. Takk til alle foresatte og foreldre som bidro med å lage frokost, lunsj og middag i løpet av sommerleiren. 

Meditasjon og flere treningsøkter
– På lørdag ble det gjennomført fire intensive treningsøkter. Siste treningsøkt på lørdag var tilrettelagt for foreldre og foresatte. De fikk prøve seg på enkle taekwondo øvelser, sier Master, som kan fortelle at mange ble så positivt overrasket til treningsformen, at de vurderer å begynne på voksentreninga. – Lørdag kveld var det grillaften, utlodning av gaver, quiz og gøyale leker for både store og små. 

Årets idrettsutøver
1 1 SL POKAL 2015Søndag ble kronet med flotte konkurranser for barn, ungdom og voksne. –

Vi fikk profesjonell hjelp av Jon som styrte både kamp og mønster på en utsøkt måte. Alle deltakere gjorde en kjempeinnsats og flere av dem er så talentfulle at de kan gjøre det bra i mesterskap. Høydepunktet var utnevnelsen av årets beste idrettsutøver i Romerike Taekwondo til Robert Ler. Han har en inkluderende måte å være på som smitter over på alle utøvere i klubben. Han er meget kunnskapsrik og har god taekwondo forståelse. Sist men ikke minst er han blant de mest aktive utøvere i klubben, avslutter Master Dong.  TEKST: TROND SCHIELDROP

 

1 2 2 Felles bildet sommerleir 20151 5 2 2 M Felles

__________________________________________________________________________________________________________

Klinte til med medaljer i alle valører

Lørdag 25. oktober vant Romerike Taekwondo gull, sølv og bronse på et regionalt stevne østlandet 3 i Flatebyhallen. – Kjempeflott levert. Det står respekt av innsatsen fra alle deltakere, sier en fornøyd sportsligleder Master Dong Van Nguyen.

For det er ingen tvil. Romerike Taekwondo gjorde nesten rent bord under lørdagens konkurranse. Trym, Lisa Marie og Sebastian fikk gull i kamp mens Håkon fikk sølv. Lisa Marie tok sølv i poomsae mens bronse gikk til Erik og Marco i kamp. – Alle kamp- og poomsae utøvere var godt forberedt fremfor stevnet i Flatebyhallen, sier teamleder ogcoacher Vegar Norman og Jørgen Meyer Petersen.Felles bilde Østlandet stevne 3

De ønsker å rette en spesiell takk til alle foreldre og familiemedlemmer som bidro med sin støtte i løpet av stevnet. En stor takk også til reservecoachene Barbro, Eva og Trond, som var til stor hjelp. Sist men ikke minst vil vi sende en spesiell hilsen til stevnearrangørene og Norsk Kampsportforbund for vel gjennomført arrangement.

Master Dong Van Nguyen mener medaljesankingen på Flateby føyer seg inn i rekken av gode resultater fra tidligere arrangementer. – Vi har enstamme med gode utøvere som har den riktige taekwondo innstillingen i både kamp og mønster. Slike holdninger er viktig for å oppnå gode resultater, avslutter han.

Regionalt Stevne Flateby -Lisa M med de andreDe treDe toRegionalt Stevne Flateby felles Vegar