header1.jpg
 

POOMSAET SEG TIL GULL

 

Hun ønsker å rette en spesiell takk til coach og Master Dong Van Nguyen. – Han fikk meg til å fokusere utelukkende på meg selv slik at jeg klarte å utføre mønstrene riktig. 

Master Dong Van Nguyen er ikke i tvil. – Lisa Marie ga alt av seg selv og fikk fortjent gullmedalje. Det står respekt av denne prestasjonen for Poomsae er en krevende tekknisk idrett. Hun har god poomsae forståelse og er i stand til å takle de fleste fysiske og psykiske utfordringer. Lørdag 11.okt. fikk hun også sølv i kamp. Alle i Romerike Taekwondoklubb er stolte over hennes og Romerike TKD teamet innsats. Takk heiagjengen som gjorde sitt til at medaljevinneren fikk nødvendig moralsk støtte.  

Master Dong ønsker også å fremheve den sterke innsatsen til Romerike TKD Team på lørdag 11.okt. – Kanobra! Med gull til Trym Øverbø, Håkon Eriksen og sølv til Lisa Marie Schieldrop og Jørgen Meyer Petersen i sine vektklasser, forsynte vi oss godt av medaljebordet. Gratulerer...!

Gratulerer til dere alle og takk til våre dyktige coacher Ingvild Lyng Pettersson og Jørgen Meyer Petersen for sin støtte og veiledning til utøverne. Dette lover godt fremfor nye og spennende mesterskap i løpet av høsten.

1 NC ll 12okt14 Lisa Marie GULL i Poomsae1-11-21 Lisa Marie i Poomsae B